Speciální produkty pro medicinální, potravinářský a chemický sektor

Produkty
středa 20.01.2021 |Archiv

Speciální produkty pro medicinální, potravinářský a chemický sektor - zvětšit obrázek
Manuální ventil pro aplikace v chemickém průmyslu.

Mikroregulátor pro medicinální a potravinářské aplikace, speciální FDA válec, nerezový kruhový válec, manuální ventil pro aplikace v chemickém průmyslu...

Mikroregulátor pro medicinální a potravinářské aplikace

Regulátor je navržen pro kyslík a dusík, a to ve velikosti ¼¨. Všechny komponenty jsou z polymerů certifikovaných dle normy NSF nebo z nerezi AISI316.

Speciální FDA válec

Válec je navrhnut speciálně pro použití v náročných podmínkách potravinářského průmyslu. Materiály použité při konstrukci tohoto válce odpovídají normě ISO15552/FDA. Jedná se o polymer Zellamid 900 na koncových částech a nerez AISI 304 na tělese válce a pístnici.

Nerezový kruhový válec

Navržen pro automatizaci aplikací v potravinářství a živočišné produkci. Válec je dodáván v průměrech 25/32mm a je navržen pro přímý kontakt s různými médii i hospodářskými zvířaty. Válec je proveden v nerezi AISI304 a všechny komponenty lze jednoduše kontrolovat i oplachovat.

Manuální ventil pro aplikace v chemickém průmyslu

Speciální manuální ventil je navržen pro použití v chemickém průmyslu. Celé těleso ventilu je vyrobeno ze speciálně chemicky ošetřeného hliníku a je tak výrazně odolnější než standardní 5/2-cestné ventily. Příjemnou funkcionalitou je pak možnost nastavení síly ovládání.

Pro další informace neváhejte kontaktovat naše obchodní zástupce nebo přímo naše techniky.


Blog

STASTO - spolehlivý partner
úterý 20.10.2020

RYCHLÝ KONTAKT

Tel.: +420 317 701 700
E-mail: stasto@stasto.cz
NON STOP SLUŽBA

Výdej zboží pro případ havárií:
+420 602 380 152