STASTO - novinky v automatizaci 2021

Products
Sunday 3/21/2021 |More

Jako výhradní partner firmy WEISS pro ČR pro Vás máme několik novinek z palety produktů tohoto špičkového výrobce polohovací a manipulační techniky.

Nové otočné stoly řady CR – novinky pro náročné aplikace

Modely CR700 a CR900 nabízíme ve dvou verzích, „Precission“ a „Dynamic“.

Verze „Precission“ nabízí velmi precizní systém pohonu, který zajišťuje nejvyšší možnou přesnost polohování – při zachování skvělé dynamiky lze tyto stoly použít na aplikace kde přesnost je nejvyšší prioritou. Klíčovými rysy verze „Dynamic“ jsou větší zrychlení a celková dynamika. Obě verze mají stejnou zástavbovou výšku – tato vlastnost s sebou přináší velkou flexibilitu jak při návrhu stroje, tak i v případě budoucího použití jednotlivých komponent.

Pohon stolu lze otočit o 90 °, což umožňuje horizontální i vertikální použití!

Další novinkou této řady je výrazně zvětšený centrální otvor - o 230% větší než u předchozích modelů. Tím se otevírají nové možnosti v konstrukci výrobních jednotek a tato novinka s sebou nese velkou úsporu cenného místa, například průmyslové roboty lze efektivně nainstalovat do otvoru v otočném stolu, centrální otvorem lze vést jak elektrické kabely, tak i jiné energie.

Hybridní systém LS – investice do efektivity

Ať už vačkový pohon, přímý pohon, volně programovatelný pohyb nebo pohon pomocí pásu - dopravníkový systém LS-Hybrid je založen na principu modulární konstrukce a přizpůsobí se Vaší aplikaci - ještě přesněji, než bylo možné dříve. V závislosti na taktu a procesech v jednotlivých aretovaných pozicích můžeme použít ten správný modul s optimální technologií pohonu - pro maximální přesnost a dynamiku. Dopravníkový systém LS-Hybrid lze také kdykoli rozšířit nebo přestavět a je tak skvělou investicí pro Vaši efektivní sériovou výrobu.

Desky pro otočné stoly – ideální doplněk k našim otočným stolům s přidanou hodnotou

Naše desky jsou vyrobeny přesně podle Vašich představ, a to buďto dle Vašich výkresů nebo si můžete vybrat jednu ze standardních variant. Zaručujeme špičkovou kvalitu materiálů i zpracování - deska i Vámi objednaný otočný stůl budou přímo u výrobce sestaveny a změřeny jako celek - přesnost je pak dokumentována ve zkušebním protokolu. Jedná se tak o ideální kombinaci pro Vás – zaručená kvalita i přesnost, to vše za dobrou cenu.


Blog

STASTO – Průmyslové armatury
Wednesday 2/10/2021 |2

CONTACT

Phone: +420 317 701 700
E-mail: stasto@stasto.cz
24 HOURS SUPPORT SERVICE

Breakdowns or cases of emergencies:
+420 602 380 152